De trainers van Padel Academy Transition

Ewan Watson

Oprichter Padel Academy Transition

Ewan heeft al 20 jaar op (inter)nationaal ervaring als tennistrainer. Sinds 2016 actief als trainer in de padelwereld. Hij was NPB Chef de Mission voor de nationale teams op EK’s en WK’s, daarnaast was hij de NPB toernooicoordinator.
Sinds 2019 is hij Bondscoach van het Dames team en Bondscoach Junioren. In 2020 voegt hij zich toe als KNLTB Padel Beoordelaar voor de examens van de leraren in opleiding. In 2021 zal hij ook de toekomstige padeltrainers gaan opleiding namens de KNLTB.

Hoofdtrainer Sportclub Houten

+31618051792
info@padel-transition.com

Milou Ettekoven

Trainster Padel Academy Transition

Milou is een voormalig internationaal jeugd tennisspeelster, heeft al meerdere jaren trainers ervaring oa bij Tennisclub Houten.
Zij is de huidige Nr 1 padelspeelster van Nederland en staat in de top 150 op de WPT.
Werd in 2018/ 2019 Nederlands kampioen en maakt sinds 2017 deel uit van het Nationaal dames team.
In 2019 maakt ze haar debuut als Assistent-Bondscoach van het Nederlandse jeugd team.

Trainster Sportclub Houten

+31628133521
milou@padel-transition.com

Victor van ruissen

Trainer Padel Academy Transition

Victor is voormalig Nederlands Kampioen tennisdubbel t/m 18 jaar en heeft meegedaan op deinternationaal dubbel circuit. Hij kwam in aanraking met padel en was gelijk verkocht. Na het behalen van zijn Padeltrainers opleiding heeft hij een half jaar in Madrid gewoond en getraind.
In 2019 werd hij Nederlands kampioen herendubbel en Nederlands kampioen in teamverband. Dat jaar was hij ook onderdeel ban het Nederlands team op het EK in Lissabon, waar ze als 5e eindigden

Trainer Sportclub Houten

+31614450401
victor@padel-transition.com

 

Jeroen Froma

Trainer Padel Academy Transition

Jeroen is tegelijk met Ewan gestart met padel. Zij hebben samen geleerd over de sport en veel toernooien samen gespeeld, in Duitsland, Belgie en Spanje en competitie gespeeld in NL.

Jeroen is afgestudeerd aan het CIOS en is in omgeving Groningen aan de slag gegaan als tennistrainer. Vanaf 2007 bij een aantal grote verenigingen gewerkt in omgeving Utrecht.  Door zijn enthousiasme voor Padel als speler en zijn werk passie als tennistrainer, was de logische stap om zijn padel trainer licentie te gaan halen.

We zijn blij dat Jeroen nu zijn passie volle manier van lesgeven gaat laten zien bij ons op de padelbaan.

Trainer Sportclub Houten

+31619630519
jeroen@padel-transition.com