Sportclub Houten

SportClub Houten is de grootste padel locatie van Midden-Nederland met zijn 6 indoor (WPT Mondo vloer) en 2 outdoor padelbanen kan er het hele jaar door onze favoriete racketsport uitgeoefend worden onder de beste omstandigheden.

Padel Academy Transition verzorgt alle padel lessen, zowel indoor als outdoor – beginner als wedstrijdspelers – jong als oud, bij Sportclub Houten!

De trainingen worden gegeven door onze trainers Sam van Vendeloo, Jesse Lohr, Cristian Pavin en Lorena Groeneweg.

Bij vragen over de lessen graag contact opnemen via lessen@padel-transition.com

Trainingen

De lessen gaan in series van 10 lessen.

Let op: we hanteren verschillende soorten lestypes, namelijk voor abonnementhouders van Sportclub Houten en voor niet-abonnees. De lestypes voor niet-abonnees zijn de zogeheten All-in lestypes. All-in betekent, dat de baanhuur inbegrepen is bij het lesbedrag.

Alle lessen zijn op de indoor padelbanen. Daarvoor gelden ’s avonds speciale baanhuur tarieven voor abonnementhouders, die reeds in de onderstaande lesgelden zijn verdisconteerd.

De jeugd traint bij ons onder abonnementstarieven, ondanks dat zij geen abonnement nodig.

Onze lessen zijn nog steeds volgeboekt. Enige optie die direct vrijgekomen is, is op donderdagochtend 9.00-10.00u. Hier kan per direct, via onderstaande les types, op ingeschreven worden. De startdatum op het inschrijfformulier is niet van toepassing. We kunnen zsm starten zodra er een groep gemaakt kan worden.

Bij vragen over de lessen graag contact opnemen via lessen@padel-transition.com

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met Sportclub Houten afgesproken tarief voor haar abonnementhouders en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten. Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd. Cursisten zonder abonnement betalen een extra bijdrage.

Wanneer moet ik betalen?

Je krijgt voor het begin van de lessen of uiterlijk twee weken ná het begin van de lessen een factuur en die dien je binnen twee weken te betalen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met de speelsterkte en voorkeuren voor de speeldag en partners. Als alle groepen vol zitten, kom je op een reservelijst. Bij de volgende cyclus lessen wordt je dan met voorrang ingedeeld.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven of voor een andere dag of tijd en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

Sportclub Houten

Pelmolen 7, 3994 XX Houten

Website: www.sportclubhouten.nl
Email: info@sportclubhouten.nl
Telefoon: 030-6368488