Padel events

NPB Bullpadel jeugdtoernooi bij RC Houten

September 2020

Zondag 8 september heeft Racket Centrum Houten in samenwerking met Padel Academy Transition het 1e Nederlandse Padel Bond jeugdtoernooi georganiseerd. Kinderen in de leeftijd 12 tm 17 jaar deden mee en kwamen oa uit de omgevingen Den Haag, Eindhoven, Utrecht.

De meiden, allen uitkomend voor de Nederlandse selectie, hebben in de ochtend tegen elkaar gestreden. Voordat de laatste poulewedstrijden incl finalepartij gespeeld gingen worden hebben de meiden heerlijk gezamenlijk een lunch aangeboden gekregen door RCH. De finalepartij ging tussen , 12 jarigen Du Pree/ Rauwerdink tegen de 17 jarigen Flinkenflügel/ Betz en werd gewonnen door laatst genoemde koppel.

De jongens kregen vooraf gaande aan hun wedstrijden ook een gezamenlijke lunch. Met volle buikjes hebben zij de rest van de middag tegen elkaar gestreden. De finalepartij ging tussen Wink/ Roper en Best/ Veenstra. Ook hier, net als bij de meiden, wisten de oudere speler de jongere spelers van de winst te behouden.

Beide winnende koppels ontvingen een mooie World Padel Tour t-shirt van Bullpadel naar keuze.

NPB100 RC Houten BullPadel Open Toernooi

Juli 2020

Van 19 t/m 21 juli hadden we onze 3e editie van de NPB100 toernooi. Dit jaar hadden weer de maximale bezetting van deelnemers en hebben we weer leuke wedstrijden gezien. Er zijn wedstrijden geweest in de 2e en 3e klasse dames, 1e en 2e klasse heren. Nieuw dit jaar was het mix onderdeel. Geen officiële categorie bij de NPB, maar de animo om mix te spelen was er vorig jaar en dit jaar is dat succesvol afgerond. Op zaterdag hebben alle deelnemers van een heerlijke tapas bbq kunnen genieten, die mede mogelijk gemaakt was door Food and Mood.

Uiteraard was RCH was goed vertegenwoordig in het toernooi en vielen ook mooi in de prijzen.

Winnaars van deze editie waren:

 • 3e klasse dames: Caroline Neimeijer en Sascha Idema
 • 2e klasse dames: Virginia Canelada en Victoria Pascal
 • 2e klasse heren: Bas Stroeken en Maurice Hanegraaf
 • 1e klasse heren: Lex Meijer en Dennis Hardeman
 • Gemengd klasse: Leonie Oudshoorn en Edwin Snel

 

Padel Service Nederland Open Toernooi

Juli 2020

Van 14 t/m 16 juli organiseert Racket Centrum Houten is samenwerking met PAT het allereerste padel toernooi in Regio Utrecht. Er wordt gespeeld in de categorieën Gemengddubbel gevorderd en Gemengddubbel beginners. Tevens zijn de categorieën HD wedstrijdspeler, HD gevorderd en HD beginners ingeschaald als NPB categorieën. Hier strijden de heren voor nationale ranglijstpunten. Een mooi toernooi, gesponsord door Padel Service Nederland en NOX, waar verschillende niveaus aanwezig zijn, zowel bij de heren als bij de dames.

Een aantal interessant spelers die deelnemen aan dat weekend zijn:

 • Jeroen Froma – Nr1 16 op de NPB ranglijst
 • Stanley Walters, Pascal Hoogland, Daisy Stoelers, Tim van Eijkelenborg, Iris Kruisweg en Hans Klaassen – allen als team kampioen van NL gevonden tijdens de NPB voorjaarscompetitie in de categorie Beginners
 • Ronald Beduel – Speler uit het 45+ NPB veteranen team
 • Jelmer Andela/Frank Beenen – 1e geplaatst koppel bij de HD gevorderden
 • Thijs Buur – Hoofdklasse tennisspeler van TC Domstad en enthousiast padellaar
 • Martin Monfils – Speler uit het 55+ NPB veteranen team

Bovenstaande spelers zijn met regelmaat te bewonderen op de padelbanen van Racket Centrum Houten.

Verdere spelers om naar uit te kijken zijn:

 • Marcella Koek – Nr. 4 op de NPB ranglijst
 • Rene van Weerdt – Speler uit het 55+ NPB veteranen team en nr 9 op de NPB ranglijst
 • Rene de Gruiter – Speler uit het 45+ NPB veteranen team.

Genoeg om naar te kijken, dus kom langs en geniet onder een drankje en een hapje van leuke parelwedstrijden en ervaar de sportieve en gemoedelijke sfeer van padel.