De Performance afdeling van Padel Academy Transition is er voor spelers die het maximale uit hun padel willen halen. Om dit te bewerkstelligen vergt dit veel tijd en inzet van de spelers, zowel op als naast de baan. Wij bieden de spelers een totaal pakket aan. Dit pakket omvat padeltrainingen, fysieke trainingen, mentale trainingen. Naast deze trainingen ontvangen de spelers coaching/begeleiding bij nationale en internationale toernooien in binnen- en buitenland. SportClub Houten is de thuisbasis.

De padel afdeling staat onder leiding van Ewan Watson, padel trainer/ coach en voormalige bondscoach van de KNLTB Padel dames en jeugd. Tevens is Ewan eindverantwoordelijke voor de spelers en overziet de samenwerking tussen alle afdelingen.

De fysieke afdeling staat onder leiding van Bjorn Westland, eigenaar van CrossFit 1412 en fysieke trainer van de decentrale padel trainingen van de KNLTB.

De mentale afdeling staat onder leiding van Emiel Meijer, eigenaar van Performind. 

PAT Performance werkt samen met de Toppadel afdeling van de KNLTB, die geselecteerde spelers ondersteuning bieden in hun ontwikkeling naar de top.

Team PAT Performance staat voor passie, plezier en teamwork!

 

Performance pakketten

Spelers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit 2 pakketten;

1. 2x per week training

2. 4x per week training

Adres

Sportclub Houten

Pelmolen 7, 3994 XX Houten

Website: www.sportclubhouten.nl
Email: info@sportclubhouten.nl
Telefoon: 030-6368488