Nieuwsarchief

Sportclub houten

Sportclub houten

Vanaf heden gaat Padel Academy Transition, alle padel trainingen, zowel indoor als outdoor – beginner als wedstrijdspelers – jong als oud, verzorgen bij Sportclub Houten!

De trainingen worden gegeven door onze trainers Ewan Watson en Milou Ettekoven.

Voor informatie en inschrijven ga naar deze pagina van Sportclub Houten.

SportClub Houten is de grootste padel locatie van Midden-Nederland met zijn 6 indoor(WPT Mondo vloer) en 2 outdoor padelbanen kan er het hele jaar door onze favoriete racketsport uitgeoefend worden onder de beste omstandigheden. Daarnaast kan je bij SportClub Houten terecht voor het huren van indoor en outdoor tennisbanen en squash banen of een hapje en/of drankje in hun horecagelegenheid.

Voor meer informatie kijk op www.sportclubhouten.nl

Samenwerking Bram Meijer

Samenwerking Bram Meijer

It’s official! De samenwerking tussen Ewan Watson en Bram Meijer is een feit.

Na een intensieve proefperiode tussen beide heren zijn beide heren zeer tevreden met de samenwerking en gaan ze nu officieel met elkaar door.

Bram is de nr1 speler van Nederland (samen met zijn partner Uriël). Gedurende zijn trainingsperiode in Spanje afgelopen jaren, as het merkbaar bij Bram dat zijn periode in Nederland hij weer wat stil viel. Hij was op zoek naar een trainer die hem in Nederland (technisch) verder kan helpen. Na de proefperiode is duidelijk dat ze elkaar goed aanvullen.

We zijn blij met deze samenwerking en het past binnen de ambities die Ewan als trainer heeft. We zullen via onze nieuws pagina en Instagram jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Pascalbox

Pascalbox

Ewan Watson werd in Castellon, tijdens het jeugd WK, benaderd door de eigenaar van PascalBox. Hij vond dat Ewan goed werk aan het doen was in Nederland en hij was onder de indruk van de NL jeugd als groep. Hij bood aan om Ewan ambassadeur te maken voor Pascalbox in Nederland. Na het uitvoerig testen van de PascalBox Pro, was hij onder de indruk van het nut en gebruik van de Pro. Ewan staat volledig achter dit product en daarmee heeft hij toegezegd om ambassadeur te zijn.

Voor meer informatie kijk op pagina partners.

PadelClub Bussum

PadelClub Bussum

Onze hoofdtrainer Ewan Watson zal per maart aan de slag gaan bij PadelClub Bussum. Daar zal hij leiding geven, aan alle padelactiviteiten, op deze prachtige locatie. PadelClub Bussum is gekoppeld aan Squash en Wellness Premium Club Bussum.

Ewan Watson: “Dit wordt een mooie uitdaging om padel op de kaart te zetten in regio Bussum. Ik kijk er erg naar uit om in een nieuwe regio en locatie aan de slag te gaan. De 3 prachtige panoramische banen zijn vorig weekend open gegaan en daar wordt nu al op gespeeld. In februari gaan we introclinics starten en per maart zullen de lessen opstarten en vandaar uit gaat Bussum besmet worden met de padelvirus.