Padel Club Bussum

Padel Academy Transition verzorgt voor Padel Club Bussum alle padel trainingen voor beginners en wedstrijdspelers en voor jong en oud!

De trainingen worden gegeven door onze trainer Ewan Watson.

Trainingen

De tarieven zijn inclusief baanhuur en het gebruik van padelrackets en ballen.

Clinics

We organiseren ook regelmatig clinics waarvoor u zich individueel op deze pagina kunt inschrijven.

Natuurlijk kunt u ook een padel clinic boeken als teamtraining of sportief bedrijfsuitje. Prijs is € 10 per persoon voor groepen van 10 t/m 16 personen, inclusief het gebruik van padelrackets en ballen. Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten. Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

Je krijgt voor het begin van de lessen of uiterlijk twee weken ná het begin van de lessen een factuur en die dien je binnen twee weken te betalen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met de speelsterkte en voorkeuren voor de speeldag en partners. Als alle groepen vol zitten, kom je op een reservelijst. Bij de volgende cyclus lessen wordt je dan met voorrang ingedeeld.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven of voor een andere dag of tijd en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

PadelClub Bussum

Struikheiweg 16, 1406 TK Bussum

Website: www.squashenwellness.nl
Email: info@squashenwellness.nl
Telefoon: 035-6935072