3B Padel Vianen

3B Padel Vianen beschikt sinds de zomer van 2022 over 3  spiksplinternieuwe panorama-buitenbanen waar het hele jaar onze favoriete racketsport uitgeoefend kan worden. Op deze spiksplinternieuwe buitenbanen speel jij een potje padel met je vrienden, collega’s of familie. Jong of oud, bij ons is iedereen welkom! Wij laten graag zoveel mogelijk mensen kennismaken met de leukste sport die er is. Wij werken niet met lidmaatschappen of abonnementen, maar op basis van losse verhuur. Zin om een balletje te slaan? Reserveer eenvoudig een baan op het door jou gewenste moment. Zo blijf je altijd flexibel en zit je nergens aan vast. Meer informatie op www.padelvianen.nl of via onze socials @padelvianen. 

Padel Academy Transition verzorgt alle padel lessen, zowel voor beginners als wedstrijdspelers – jong en oud.

De trainingen worden gegeven door onze trainer Frank van Mossevelde.

Trainingen

 De lessen gaan in series van 10 lessen

Klik op een van de onderstaande lestypes en volg alle stappen om de inschrijving compleet te maken.

Wij streven ernaar om uiterlijk 1 week voor de start de deelnemers te berichten over de indeling.

De jeugd traint bij ons onder gereduceerd tarief ter stimulatie van jeugdsport en heeft gaat is een serie van 5 lessen.

 

De lessen voor de volwassenen zitten al vol! Medio half mei zal de eerste mogelijkheid komen dat er weer ingeschreven kan worden. Wel zijn we haastig op zoek naar nog een trainer, zodat we nieuwe momenten kunnen aanbieden. Zodra dit lukt zullen we de inschrijfmogelijkheden weer open zetten.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op het aangegeven aantal lessen en cursisten. Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

Je krijgt voor het begin van de lessen of uiterlijk twee weken ná het begin van de lessen een factuur en die dien je binnen twee weken te betalen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met de speelsterkte en voorkeuren voor de speeldag en partners. Als alle groepen vol zitten, kom je op een reservelijst. Bij de volgende cyclus lessen wordt je dan met voorrang ingedeeld.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven of voor een andere dag of tijd en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

3B Padel Vianen

Clarissenhof 58, 4133AC Vianen

Website: padelvianen.nl
Email: info@padelvianen.nl